Τι λίπασμα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για λίπανση σε ερασιτεχνική καλλιέργεια κριθαριού με σκοπό την παρασκευή μπύρας;
Κύριε Αρβανίτη καλημερα
Εαν θέλετε να ασχοληθείτε ερασιτεχνικά με την παρασκευη μπυρας σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε βιολογικά λιπάσματα
Σε αυτό το στάδιο συστήνεται να κάνετε μια εφαρμογή με κάποιο λίπασμα πλούσιο σε άζωτο. Στο κριθάρι που καλλιεργείται για την παρασκευή μπύρας συστήνεται να μην γίνονται εφαρμογές αργότερα μέσα στο έτος γιατί θα έχουν ως αποτέλεσμα τα επίπεδα πρωτεΐνης στο κριθάρι να αυξηθούν και η μπύρα που θα παράξετε να είναι πιο θολή.