Επειδή θέλω να γυρίσω τα μελίσσια μου σε βιολογικά ψάχνω τι δυνατότητες έχω για βιολογική αντιμετώπιση της βαρρόα.
Καλημέρα στην αγροκλίκα :)υπαρχουν τιπσ για να καταλαβαίνουμε αν το μέλι μας είναι νοθευμένο ή όχι?σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων!
Μου αρέσει πολύ η μελισσοκομία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ερασιτεχνικά. Με πόσες κυψέλες ενδείκνυται να ξεκινήσω σαν τελείως αρχάριος;
Με πόσα μελίσσια ενδύκνειται να ξεκινήσει κάποιος νέος παραγωγός/μελισσοκόμος και τι εξοπλισμός θα χρειαστεί;